Знайомтеся-Закарпаття! (регулярний тур)

Версия для печати
Длительность: Від 2 до 7 днів

Маршрут тура:

Ужгород-Невицкое-Лумшоры-Мукачево-Воеводино-Берегово-Косино-Хуст-Синевир

  • Сборный тур для индивидуальных туристов
  • Экскурсионный тур
От 1040 UAH за чел./тур

ДАТЫ ЗАЕЗДОВ:

Заїзд будь-якого дня тижня, на будь-яку кількість днів.

ПРОГРАММА ТУРА:

  • 1 деньПОНЕДІЛОК

    – 9:00 Зустріч з гідом-екскурсоводом в центрі міста. Виїзд з Ужгорода.
    – Заміська екскурсія в Лумшори: купіль в чанах.
    – Екскурсія в Невицький замок. За легендою, в ньому ховали молодих наречених знатного роду подалі від очей людських. Припускають, що замок виник ще до появи угорців на Закарпатті приблизно в VIII столітті. Твердиня пережила чотири капітальних перебудови, а основний архітектурний ансамбль сформувався в середині ХV століття. Приблизно в цей час навколо замку з’явився рів, який постійно наповнювався проточною водою. Це унікальна гідротехнічна споруда середньовіччя, адже в ті часи подати воду в рів на узвишші було великим досягненням. Таких систем у Центральній Європі знайдено всього дві, та й ті були побудовані набагато пізніше. У 1644 році під час релігійних воєн фортеця зруйнував трансільванський воєвода Дьордь II Ракоці. З тих пір лише таємничі руїни нагадують про колишню велич неприступної твердині.
    – Старовинне гірське село Лумшори: купання в чанах . (дод. плата – від 180 грн / чол.)
    – Невелика прогулянка до красивих водоспадів «Соловей» і «Партизан» (Давір), і, найголовніше, – купання в чанах на відкритому вогні, з сірководневою водою, на березі гірської річки. Фантастичне задоволення, про який писали ще посли Петра I, коли йшли через Карпати. Величезний чавунний чан, ємністю приблизно 2000 літрів, стоїть посередині дерев’яної колиби без даху. Його наповнюють мінеральною водою і підігрівають дровами на відкритому вогні. У чані лежать кілька каменів. Ви влазите всередину (5-6 чоловік), а гостинний господар підкладає в багаття дров і варить вас на повільному вогні. Як відчуєте, що кров починає кипіти (хоча насправді воду нагрівають не більше ніж до + 45°C), вискакуйте! За кілька кроків – крижаний гірський потік, стрибаєте з головою – і назад в чан. І влітку, і взимку процедура відбувається під відкритим небом.
     Обід-дегустація закарпатської кухні: 16 страв + сливовиця від місцевого діда Михайла (дод.плата – 200 грн / чол.)
    – 17:00 – Орієнтовний час прибуття в Ужгород .

  • 2 деньВІВТОРОК

    – 09:00 – Зустріч з гідом-екскурсоводом. Виїзд з Ужгорода.
    – Автобусна екскурсія до термальних джерел “Косино”.
    – Переїзд в Берегово .
    – Прогулянка по центру Берегова. Прикордонне місто Берегово вважається самим “угорським” в Україні, а також є столицею виноробства Закарпаття. Пішохідна екскурсія, ознайомлення з угорською культурою, історико-архітектурними пам’ятками. Ви побачите римо-католицький костел XII століття, знищений татарами в 1241 році, відбудований в 1370, відновлений в 1846; величезний палац комітатського суду (1908 – 1909 рр., арх. Ференц Яблонський), нині Закарпатський угорський педагогічний інститут; прекрасний Графський палац (1629 р.) трансільванського магната Габора Бетлена; реформатської церкви (1552 р.); будівля готелю «Левиний двір» (XVII століття); казино-ресторан «Золотий павич» (початок ХХ століття); старовинний міст через річку Верке.
    – Переїзд в Косино.
    – відвідування термальних басейнів + комплексу “королівських саун” (купання дод. плата – 450 грн/чол/3 години + 50 грн/шафка для одягу).
    – Цікава екскурсія та дегустація вин в винних підвалах (дегустація дод.плата – 120 грн / чол.).
    – 18:00 – Орієнтовний час прибуття в Ужгород.

  • 3 деньСЕРЕДА

    – 08:00 – Зустріч з гідом. Виїзд з Ужгорода.
    – Автобусна екскурсія «Родзинки Хустщини».
    – Переїзд в с.Велятино. Термальні басейни і ванни водолікарні «Теплі води» (купання дод.плата – 200 грн/чол/2 години) розташовані поруч з Хустом. Лікувальна термальна, борна і борово-хлоридна мінеральна вода (+30-58 градусів), яка використовується в водолікарні, видобувається зі свердловини глибиною 100 м і відрізняється високим вмістом йоду. Термальний басейн обладнаний для цілорічного прийняття ванн. Використовується для лікування органів опорно-рухового апарату, нервової системи, серцево-судинних і гінекологічних захворювань. Після такої ванни відмінне самопочуття зберігається на довгий час.
    – Екскурсія на сироварню в селі Нижнє Селище (дегустація сиру – 75 грн/чол.). Тут за старовинною швейцарською технологією роблять одні з кращих екологічно чистих сирів в Україні. Туристів чекає екскурсія, під час якої можна дізнатися все про сир, а також можна  спробувати на смак і купити різні сорти Селиського еко-сиру: «Нарцис», «Хуст», «Селиський».
    – Переїзд в село Іза, де можна побачити і придбати у народних майстрів унікальні вироби з вербової лози.
    – Екскурсія на унікальну ферму за селом Іза, де прекрасно прижилися плямисті олені. Ці чудові тварини настільки звикли до людей, що їдять з рук, і охоче фотографуються з туристами (35  грн / чол.).
    – 19:30 – Орієнтовний час прибуття в Ужгород.

  • 4 деньЧЕТВЕР

    – 9:00 Зустріч з гідом.
    – Виїзд з Ужгорода .
    – Екскурсія в Воєводино «Парк Шенборна, коні і форель».
    Відпочиньте від метушні, забудьте про роботу і всі справи, відчуйте дитячу безтурботність, що дарує справжню радість і захоплення життям. Урочище Воєводино – це саме те місце, де можна по-справжньому зануритися в неповторну природу Карпат, а також відчути себе справжніми австрійськими аристократами і насолодитися дотиками дбайливих рук людини до природи – парком Шенборна. Його зовсім недавно відновили, після стількох років забуття.
     Екскурсія по території парку. Ознайомлення з історією Закарпаття в різні історичні періоди.
    – Вільний час – прогулянка навколо красивого озера Тур.
    – Далі Вас очікує рибалка – ловля річкової форелі.
    Поки Ви прогуляєтеся уздовж рибників, спійману Вами рибку дивовижно смачно приготують в ресторані «Голодна форель». Обід (ор. 250 грн.).
    – Екскурсія в стайню. Катання на конях по манежу або прогулянка в ліс.
    – 17:00 – Орієнтовний час прибуття в Ужгород .

  • 5 деньПЯТНИЦЯ

    – 10:00 – зустріч з гідом.
    – Пішохідна екскурсія по «Граду над Ужем». Ужгород – один з найменших обласних центрів України за площею і за чисельністю населення. В ході екскурсії у вас буде можливість переміститися в часі. У старій частині міста збереглися будівлі кінця XIX – поч. ХХ століття Австро-Угорського періоду. Ви побачите “чеський  район” (20-30-і рр.). А на лівому боці річки Уж розмістився «радянський» і сучасний Ужгород. Головні прикраси міста – це найдовша в Європі липова алея і алея, висаджена сакурою – японською вишнею.
    – Екскурсія в Ужгородський замок (дод. опл. – 50 грн/чол.) Одна з найстаріших споруд міста, довгий час належав італійської династії Другетів. Сьогодні в ньому розташований краєзнавчий музей, виставкові зали, якого ви зможете побачити під час екскурсії.
    – Екскурсія в Закарпатський музей народної архітектури та побуту (дод. опл. – 40 грн / чол.). Музей розташований на схилі Замкової гори. Створено за типом скансену, тобто Музей під відкритим небом. В ході екскурсії ви познайомитеся з побутом та традиціями закарпатського населення, побачите оригінальні хати з різних куточків нашого краю. Найцінніший експонат музею – дерев’яна церква, побудована в 1777 р. без єдиного цвяха.
    – Вільний час в місті.
    Факультативне відвідування:
    – корчма-музей закарпатського гумору «Деца у нотаря» (вх. Квиток – 5 грн / чол.).
    – винний дегустаційний зал «Шардоне» (дегустація дод. Плата – 120 грн / чол.).

  • 6 деньСУБОТА

    – 08:00 – Зустріч з гідом. Виїзд з Ужгорода.
    – Заміська екскурсія на озеро Синевир «Перлини Міжгір’я» .
    – Переїзд в Пилипець (Міжгірський район) до мальовничого водоспаду «Шипіт» (вх. Квиток – 15 грн/чол.).
    По дорозі туристи побачать прекрасну гірську панораму, дізнаються старовинні легенди і перекази таємничих Карпат.
    – Підйом на крісельній канатній дорозі (дод. оплата 140 грн / чол.) до альпійських лугів Боржави на гору Гимба, звідки відкривається дивовижний панорамний вид на Карпати. Висота гори – 1300 м над рівнем моря, довжина дороги -1600 метрів, час підйому – 15 хвилин.
    Екскурсія в Міжгірський національний заповідник до високогірного озера Синевир. (Вх. Квиток – 25 грн/чол). Синевирське озеро в народі називають Морським Оком. І, дійсно, якщо піднятися на найближчу гору Озерну (1296м), то з її висоти Синевир здається величезним синім оком із зіницею-островом посередині в обрамленні густих ялин-вій. Тут можна насолодитися прогулянкою, а також придбати цікаві сувеніри.
    – Екскурсія в реабілітаційний центр для ведмедів (вх. Квиток – 25 грн/чол). Побудований він посеред Карпатських гір на Міжгірщині. Його площа 14 га. Розрахований притулок на тридцять ведмедів. Кожному облаштували персональний барліг, який нічим не відрізняється від природного. Барлоги вириті в землі, покриті зсередини мохом і корінням. На території центру є кілька штучних озер, де ведмеді купаються. Щоб тварини не виходили за межі притулку, їх охороняє електронний пастух: паркан, по якому проходить слабкий струм.
    – 22:00 – Орієнтовний час прибуття в Ужгород .

  • 7 деньНЕДІЛЯ

    – 09:00 – Зустріч з гідом. Виїзд з Ужгорода.
    – Заміська екскурсія в Мукачево і по замкам Закарпаття.
    – По дорозі коротке ознайомлення з таємничою історією зруйнованої твердині – замку Тамплієрів .
    – Екскурсія в мукачівський замок “Паланок” (50 грн/чол.). В ході екскурсії ви побачите відреставровану середньовічну фортифікаційну архітектуру, старовинні двори та галереї з виставками сучасної скульптури. Замок розташований на горі вулканічного походження висотою 68 м. Точна дата заснування замку невідома, але в документах, які датуються XI століттям, він уже згадується.
    – Пішохідна оглядова екскурсія по місту “Місто над Латорицею” – місту з тисячолітньою історією, що виникло на перетині важливих торговельних шляхів. В ході екскурсії ви прогуляєтеся по вузьких середньовічних вулицях міста, побачите численні пам’ятники архітектури та історії міста.
    – Екскурсія в санаторій «Карпати» – колишній мисливський замок Шенборнів (20 грн/чол.): Замок був побудований в романтичному стилі з готичними мотивами графом Бухеймом Шенборном в 1890-1895 роках. Оригінальність замку ще й в тому, що він має 365 вікон (кількість днів у році), 52 димоходи (кількість тижнів у році) і 12 входів (12 місяців).
    – Виїзд на екскурсію в Сент-Міклош (сел. Чинадієво), відвідування «Замку любові» (20 грн/чол.).
    Збудований замок в XV столітті бароном П. Перені. Після був у володінні сімей Ракоці і Шенборнів.
    З 2002 року родина художників Бартош, яка орендувала замок, своїми силами і засобами намагається вдихнути життя і воскресити його: відновлено меблі XVII в. і вітражі, ентузіасти ведуть реставраційні роботи, розгорнута музейна експозиція і картинна галерея. У декількох відреставрованих кімнатах проходять художні виставки, художники періодично збираються на пленери, проводяться концерти живої музики, замок вже працює як центр мистецтв.
    – 17:00 – Орієнтовний час прибуття в Ужгород.

Примечание:

Увага! В період травневих (10.04-15.05) і новорічних (20.12-15.01) свят + 30% до вартості туру !

Рекомендований час прибуття в Ужгород: до 08:00.
Інформація щодо зустрічі: зустріч представником турфірми біля входу в вокзал з боку колії.

Просимо повідомляти дані по прибуттю (точний час прибуття, номер поїзда, номер вагона, телефон туристів) відразу після придбання з/д квитків. Для туристів, які не подали дані по прибуттю мін. за 5 днів до дня заїзду – самостійний заїзд в готель.

Фірма залишає за собою право змінювати програму, не змінюючи обсягу наданих послуг.

Пішохідний тур не передбачає транспортне обслуговування.

Документи: інфолист до туру (видається за 3 дня до заїзду), паспорт, для дітей свідоцтво про народження, страховка.

  • МЕНЕДЖЕР ПО ТУРУ:

    Светлана Шуст
    E-mail: mobile@kandagar.com
    Skype: shust_kandagar
    +7 (8692) 53-50-50 (доб. 13-10)

Доводим до Вашего сведения, что в течение сезона возможно изменение порядка и объема предоставления услуг по программе тура,на усмотрение компании оператора, без дополнительного уведомления.

Описание судна

Фотографии тура

замок Шенборн

сыроварня

чаны в Лумшорах

замок Паланок

озеро Синевир

замок Паланок

Мукачево (ратуша)

музей-кузнеца "Гамора"2



Важно! При отсутствии оплаты в течение 3-х банковских дней, в случае увеличения курса валюты, счета будут перевыставлены.




Стоимость за тур в грн. на 1 чел.:

СТОИМОСТЬ 2-Х ДНЕВНОГО ТУРА НА 1 ЧЕЛ. ПРИ ЗАЕЗДЕ

Гостиница

Размещение пн, чт, вс вт  ср пт сб 
Интурист Закарпатье 1-но местный стандарт 1347 1494  1449 1286  1526 
 2-х местный  стандарт 1150 1297  1252 1089  1329 
3-х местный стандарт 1142 1289  1244 1080  1320 
1-но местный элит 1458 1605  1560 1397  1637 
 2-х местный элит 1169 1317  1271 1108  1348 
3-х местный элит 1101 1249  1203 1040  1280 
Унгварский 1-но местный стандарт 1904 2051  2006 1842  2082 
2-х местный стандарт 1366 1514  1468 1305  1545 
доп. место 1009 1157  1111 948  1188 
Атлант

 

1-но местный стандарт 1915 2063  2017 1854  2094 
2-х местный стандарт 1375 1522  1140 1314  1554 
1-но местный комфорт 2035 2183  2137 1974  2214 
2-х местный комфорт 1435 1583  1537 1374  1614 
доп место в номере комфорт 985 1133  1087  924  1164 
        СТОИМОСТЬ 3-Х ДНЕВНОГО ТУРА НА 1 ЧЕЛ. ПРИ ЗАЕЗДЕ
Гостиница Размещение пн, вт ср  чт, пт сб вс 
Интурист Закарпатье 1-но местный стандарт  2458  2173   2250  2490 2311 
2-х местный стандарт  2064  1779   1855  2095  1917 
3-х местный стандарт  2048  1762   1839  2079  1900 
1-но местный элит  2680  2395   2472  2712  2533 
2-х местный элит  2103  1817   1894  2134  1955 
3-х местный элит 1968 1682   1759  1999  1820 
Унгварский 1-но местный стандарт 3572 3286   3363  3603  3424 
2-х местный стандарт 2497 2212   2289  2529  2350 
доп место 1783 1497   1574  1814  1635 
Атлант 1-но местный стандарт 3595 3309   3386  3626  3447 
2-х местный стандарт 2514 2229   2306  2546  2367 
1-но местный комфорт 3835 3549   3626  3866  3687 
2-х местный комфорт 2635 2349   2426  2666  2487 
доп место в комфорте 1735 1449   1526  1766  1587 
СТОИМОСТЬ 4-Х ДНЕВНОГО ТУРА НА  1 ЧЕЛ. ПРИ ЗАЕЗДЕ
 Гостиница Размещение пн, вс вт   ср чт, пт сб 
      Интурист Закарпатье  1-но местный стандарт  3423  3183   3361 3214  3499 
2-х местный стандарт  2831  2591   2770  2622  2908 
3-х местный стандарт  2807  2567   2746  2598  2884 
1-но местный элит  3757  3516   3694  3547  3832 
2-х местный элит  2889  2649   2828  2680  2966 
3-х местный элит  2686  2446   2625  2478  2763 
   Унгварский 1-но местный стандарт  5093  4853   5032  4884  5170 
2-х местный стандарт  3481  3241   1939  3272  3558 
доп место  2409  2169   2348  2200  2486 
     Атлант 1-но местный стандарт  5127  4887   5066  4918  5204 
2-х местный стандарт  3507  3267   3445  3298  3583 
1-но местный комфорт  5487  5247   5426  5278  5564 
2-х местный комфорт  3687  3447   3626  3478  3764 
 доп место в комфорте  2237  2097   2276  2128  2414 
СТОИМОСТЬ 5-ТИ ДНЕВНОГО ТУРА НА 1 ЧЕЛ. ПРИ ЗАЕЗДЕ       
 Гостиница Размещение  пн вт ср чт пт  сб  вс
Интурист Закарпатье      1-но местный стандарт  4147 4371 4325 4178 4223 4611 4387
 2-х местный стандарт 3358 3583 3537 3389 3435 3823 3598
 3-х местный стандарт  3326  3550 3505 3357 3403 3790 3566
1-но местный элит 4591 4815 4769 4622 4667 5055 4831
 2-х местный элит 3435 3659 3614 3466 3512 3899 3675
 3-х местный элит  3165  3389 3344 3196 3242 3629 3405
  Унгварский 1-но местный стандарт 6374 6598 6553 6405 6451 6838 6614
2-х местный стандарт  4225 4449 4403 4256 4301 4869 4465
доп место  2795 3020 2974 2827 2872 3260 3035
Атлант 1-но местный стандарт  6419 6644 6598 6451 6496 6884 6659
 2-х местный стандарт  4259 4483 4437 4290 4335 4723 4499
1-но местный комфорт  6899 7124 7078 6931 6976 7364 7139
 2-х местный комфорт  4499 4724 4678 4531 4576 4964 4739
доп место в комфорте  2699  2924 2878 2731 2776 3164 2939
СТОИМОСТЬ 6-ТИ ДНЕВНОГО ТУРА НА 1 ЧЕЛ. ПРИ ЗАЕЗДЕ         
 Гостиница Размещение  пн, вт, пт ср  чт  сб вс   
Интурист Закарпатье  1-но местный стандарт   5335 5289 5187 5575 5111  
 2-х местный стандарт 4350 4304 4202 4590 4125  
  3-х местный стандарт  4309 4263 4161 4549 4085  
 1-но местный элит  5890 5844 5742 6130 5666  
 2-х местный элит  4446 4400 4298 4686 4221  
 3-х местный элит   4108  4062 3960 4348 3884
Унгварский 1-но местный стандарт   8199 8073  7971  8359 7895 
2-х местный стандарт   5433  5387 5285  5673 5208
 доп место  3646 3600 3498 3886 3422  
 Атлант 1-но местный стандарт   8176 8130 8028 8416 7952  
  2-х местный стандарт  5475 5429 5327 5715 5251  
1-но местный комфорт   8776 8730 8628 9016 8552  
 2-х местный комфорт  5776 5730 5628 6016 5552  
 доп место в комфорте  3526 3480 3378 3766 3302  
СТОИМОСТЬ 7-МИ ДНЕВНОГО ТУРА НА 1 ЧЕЛ. ПРИ ЗАЕЗДЕ         
 Гостиница Размещение пн, вт, ср, чт, пт, сб, вс      
 Интурист Закарпатье  1-но местный стандарт  6299      
 2-х местный стандарт 5116      
  3-х местный стандарт 5068      
1-но местный элит  6965      
 2-х местный элит 5232      
 3-х местный элит  4827      
 Унгварский  1-но местный стандарт  9640      
 2-х местный стандарт 6416      
 доп место 4272      
 Атлант 1-но местный стандарт   9708      
 2-х местный стандарт 6467      
 1-но местный комфорт 10428      
2-х местный комфорт 6828      
доп место в комфорте 4128      

 

В стоимость входит:

проживание, завтраки, экскурсии по программе, транспортное обслуживание по программе, услуги гида-экскурсовода.

В стоимость не входит:

входные билеты в замки, музеи и фермы, купание в чанах, купание в термальных бассейнах,
дегустации вин, дегустация сыров. (Стоимость входных билетов указана в программе).
ходы.

 

Внимание! В период майских (25.04-10.05) праздников +20% к стоимости тура!

Необходимые документы:

паспорт, для детей свидетельство о рождение, информационный лист.

Примечание:

Рекомендованное время прибытия: до 07:30.
Примечание: Фирма оставляет за собой право изменять программу, не меняя объема предоставляемых услуг. Время и место сбора туристов на экскурсии, может корректироваться, просим уточнять перед заездом. На место встречи с гидом туристы добираются самостоятельно на общественном транспорте. Пешеходный тур - не предусматривает транспортное обслуживание.

Документы: ИНФОЛИСТ к туру (выдается за 2-3 дня до заезда), паспорт, для детей свидетельство о рождении, путевка, страховка.

 

Внимание! В период майских (25.04-10.05) праздников +20% к стоимости тура!

Оставьте свой отзыв

Ваше имя

Ваш адрес электронной почты (e-mail)

Отзыв

Отзывы о туре - Знайомтеся-Закарпаття! (регулярний тур)

+ Ещё 10 отзывов

* Авторизуйтесь, чтобы видеть величину комиссии

 

Заполните форму для участия в рекламном туре

Рекламный тур:

Знайомтеся-Закарпаття! (регулярний тур)

Компания
Название компании:
Юридическое название:
Номер договора:
Город:
Информация участника тура
Фамилия:
Имя, полностью:
Дата рождения (дд.мм.гг):
Должность:
E-mail:
Мобильный телефон:
Дополнительно:
Для регистрации необходимо приложить копии документов - трудовая книжка, дополнительное соглашение, сертификат на бесплатное участие.
  Загрузить файл
 


   
 
Бронирование

Для продолжения бронирования, введите, пожалуйста, следующие данные:

Взрослые: Дети:

Возраст детей

Дата заезда: Кол-во ночей:

Смещение даты заезда +/-:


Курсы валют 29.03.2024

Для граждан России
По турам в Россию для иностранных граждан
1 USD → 90.74 RUR
1 EUR → 98.26 RUR
1 UAH → 2.66 RUR
По зарубежным турам
1 USD → 94.45 RUR
1 EUR → 102.28 RUR
1 UAH → 2.84 RUR
1 USD → 0.92 EUR
Для граждан других стран
1 USD → 94.45 RUR
1 USD → 28.98 UAH
1 EUR → 102.28 RUR
1 EUR → 32.92 UAH
1 USD → 0.92 EUR

Есть предложения
по работе сайта?